BOEK ONS

Wilt u de Sint op bezoek hebben? Dan biedt SterAllures uitkomst! Wij hebben nauwe contacten met de goedheiligman en zijn trouwe knechten. Ieder jaar zorgen de leden van onze vereniging voor onvergetelijke sinterklaasvieringen. Of het nu gaat om een grootschalige intocht van sinterklaas voor uw winkeliersvereniging, of een wat meer besloten sinterklaasfeest voor uw bedrijf: SterAllures kan ervaren mensen leveren!

In 2015 verzorgt SterAllures weer huisbezoeken. U kunt een huisbezoek aanvragen voor: 

 

zaterdag 28 november

zondag 29 november

vrijdag 4 december

zaterdag 5 december

zondag 6 december

 

Om het voor de Sint en zijn Pieten een beetje overzichtelijk te houden, zijn alleen huisbezoeken in Woerden mogelijk. Voor de Sint met twee Pieten die 25 minuten blijven, betaalt u 45 euro. 

Zowel bij intochten als sinterklaasvieringen leveren we maatwerk. In een voorgesprek zullen we bepalen hoe we uw wensen en voorkeuren kunnen vertalen naar een programma. Mogelijke onderdelen zijn bijvoorbeeld gezamenlijk zingen, het instuderen van een pietendans, knutselen met de kinderen, een poppenkastvoorstelling, bij sinterklaas op schoot, met sint en piet op de foto en het uitdelen van cadeaus. Ook een bijzondere of spannende aankomst van de goedheiligman behoort tot de mogelijkheden.

Voor aanvragen kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Bericht ontvangen!

TARIEVEN

Omdat er altijd sprake is van maatwerk, hanteert SterAllures geen vaste tarieven. Ter indicatie: voor een sinterklaas met twee zwarte pieten betaalt u 275 euro voor 1 uur. Voor sponsoren van onze vereniging gelden kortingen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ons werkgebied is de regio Woerden. Aangezien de sint en zijn pieten doordeweeks overdag andere verplichtingen hebben, zijn ze van maandag t/m vrijdag in de avonden en op zaterdag en zondag de gehele dag te boeken.