top of page
NIEUWS

Michiel van de Burgt schrijft nieuw stuk voor SterAllures

In maart 2012 gaat de musical in première: een moderne bewerking van de klassieker Odysseia. Plaats van handeling is theater Het Klooster in Woerden. Musicalvereniging SterAllures heeft de eer om het stuk geschreven door Michiel van de Burgt voor het eerst op te voeren. De muziek is gecomponeerd door Anna Mikhailova.

Van de Burgt is geen onbekende in Woerden. Eerder regisseerde hij voor SterAllures de producties Moordmeiden en De Betovering van Belle en het Beest. Dit maal is hij dus ook de schrijver van het stuk dat voluit ‘Odysseia, de reizen van Odysseus’ heet.

Het verhaal is een klassieker: Odysseus, bekend vanwege het paard van Troje, keert pas jaren na de oorlog terug naar huis. Daar wordt zijn vrouw Penelopeia begeerd door tal van vrijgezelle mannen die met haar willen trouwen. Ondertussen moet Odysseus samen met zijn bemanning de ene na de andere uitdaging trotseren.

De leden van SterAllures zijn momenteel druk bezig met de repetities, de bouw van het decor en het vervaardigen van kleding. De productie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij donaties van het VSBfonds, het K.F. Hein Fonds, het Prins Bernard Cultuurfonds en het Rabo Dichtbijfonds. Daarnaast verdienen de leden de kosten voor een deel terug door Sinterklaas de helpende hand te bieden.

Wilt u meer informatie over musicalvereniging SterAllures, kijk dan op de websites www.sterallures.com en www.sinttehuur.nl. Kaarten voor de musical à €10,50 kunnen gereserveerd worden bij Theater Het Klooster (www.kloosterwoerden.nl). De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart 2012.

Uitgelicht
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Nieuws
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
bottom of page