NIEUWS

Wereldpremière musical Odysseia in Woerden

01/10/2012

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart beleeft Woerden een heuse wereldpremière. De gloednieuwe musical ‘Odysseia, de reizen van Odysseus’ zal dan voor het eerst te zien en te horen zijn in Theater Het Klooster. Voor musicalvereniging SterAllures is het alweer de negende productie die sinds de oprichting in 2003 op de planken wordt gebracht.SterAllures bestaat uit zo’n twintig fanatiekelingen die één doel gemeen hebben: het publiek vermaken met meeslepende musicals. Met de Odysseia gaat dat vast en zeker lukken. Het klassieke verhaal – over de omzwervingen van Odysseus na de oorlog in Troje – heeft van regisseur Michiel van de Burgt een modern jasje gekregen. Het resultaat is een verhaal vol spanning, romantiek en humor. De muziek is speciaal voor het stuk gecomponeerd door de Russische Anna Mikhailova.

 

Kaarten voor ‘Odysseia, de reizen van Odysseus’ à €10,50 zijn te bestellen via de website van theater Het Klooster en www.sterallures.com.

Please reload

Uitgelicht

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws

January 10, 2016

December 20, 2015

November 17, 2015

October 26, 2015

Please reload

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic

© 2016 - 2017 Musicalvereniging SterAllures Woerden.