top of page
NIEUWS

Wereldpremière musical Odysseia in Woerden

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart beleeft Woerden een heuse wereldpremière. De gloednieuwe musical ‘Odysseia, de reizen van Odysseus’ zal dan voor het eerst te zien en te horen zijn in Theater Het Klooster. Voor musicalvereniging SterAllures is het alweer de negende productie die sinds de oprichting in 2003 op de planken wordt gebracht.SterAllures bestaat uit zo’n twintig fanatiekelingen die één doel gemeen hebben: het publiek vermaken met meeslepende musicals. Met de Odysseia gaat dat vast en zeker lukken. Het klassieke verhaal – over de omzwervingen van Odysseus na de oorlog in Troje – heeft van regisseur Michiel van de Burgt een modern jasje gekregen. Het resultaat is een verhaal vol spanning, romantiek en humor. De muziek is speciaal voor het stuk gecomponeerd door de Russische Anna Mikhailova.

Kaarten voor ‘Odysseia, de reizen van Odysseus’ à €10,50 zijn te bestellen via de website van theater Het Klooster en www.sterallures.com.

Uitgelicht
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Nieuws
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
bottom of page