NIEUWS

Sharon Slachter regisseert nieuwe musical

SterAllures heeft Sharon Slachter kunnen contracteren als regisseur van de nieuwe productie Halleluja. Ze volgt hiermee Toine Paauwe op, die tot de zomerstop al veel aandacht heeft besteed aan de opzet van Halleluja. Toine heeft met zijn jarenlange ervaring als schrijver, acteur en regisseur bij kunnen dragen aan inleving in de diverse rollen en het passend maken van het verhaal. Helaas heeft hij tot zijn spijt om gezondheidsredenen de opdracht terug moeten geven. Uiteraard vinden wij dit ook jammer en bedanken Toine voor zijn werk en wensen hem verder het beste toe.

SharonSharon is geen onbekende en al sinds 2010 verbonden aan SterAllures. Ze heeft de choreografie van de eerdere succesvolle producties Belle en het Beest, Odysseia en De Sneeuwkoningin voor haar rekening genomen. De uitbreiding met regie is een logische stap, waar ze erg enthousiast over is. We stellen haar toch graag verder voor, ook al is ze niet nieuw:

Sharon Slachter werd in 1976 geboren in het zuiden van Limburg in het dorpje Hoensbroek. Vanaf 6 jaar zat ze op turnen en heeft sindsdien niet stil gezeten. Bewegen, lesgeven, coachen en leidinggeven zit in haar bloed. Sharon heeft de sportopleiding CIOS te Sittard gevolgd, waarbij één van haar hoofdvakken dans was. In 1996 werd ze na een succesvolle auditie aangenomen op Codarts Hogeschool voor de Kunsten, toen nog Rotterdamse Dansacademie. In 2000 behaalde ze haar diploma met als specialisatie docentdans in modern-jazz, tap en show-musical. Hierna startte ze haar eigen dansschool Sharon Swing Studio. Ze bleef werken als dansdocent bij diverse organisaties o.a. Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam en Jeugdtheater Hofplein. In de Efteling Sprookjesshow danste ze en speelde de hoofdrol van de gelaarsde kat. Naast haar werk als locatiemanager van een grote buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal bij MAX Kinderopvang te Rotterdam is ze ook mede-eigenaar van VOF Theatermaker Michiel van de Burgt. Naast dansdocent op diverse opleidingen doet ze choreografie voor diversen musical- en operettekoren.

SterAllures is blij met deze oplossing en wenst Sharon veel succes met regie én dans van Halluleja.

Uitgelicht
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Nieuws
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic