top of page
NIEUWS

Geslaagd teamuitje Kameryck

Op 14 september jl. is SterAllures voor een gezellige dag uit bij Kameryck geweest voor een spelletje Pitch&Putt Golf. Het doel van deze dag was om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Er zijn bovendien een aantal nieuwe leden bijgekomen, dus was het een mooie gelegenheid om uitgebreider kennis te maken. Op deze regenachtige dag werden we in Kamerik ontvangen met verse koffie, thee en lekkernijen en was er gelegenheid om bij te praten. Hierna kregen we buiten de fijne kneepjes van de sport uitgelegd. Het regenen was gelukkig gestopt.

Om de teambuilding te bevorderen zijn we ingedeeld in teams, waarbij we allemaal 9 holes tegen elkaar speelden. Iedereen was lekker fanatiek en het was uiteindelijk spannend wie van de teams gewonnen had. Op een paar druppels na zijn de buien gelukkig bij ons weggebleven die middag.Na 2 uur spelen was het fijn om op te warmen onder het genot van een glaasje. Een heerlijk buffet stond vervolgens voor ons klaar en we hebben nog lang nagetafeld. Het was een geslaagde dag, waarop we elkaar beter hebben leren kennen. Hierdoor kunnen wij weer vol nieuwe energie verder met de repetities van Halleluja!

Uitgelicht
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Nieuws
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
bottom of page