top of page
NIEUWS

Dag Sinterklaasje!

Diverse bedrijven, scholen en gezinnen hebben ook dit jaar weer dankbaar gebruik gemaakt van de nauwe contacten die SterAllures heeft met de Sint. Van 23 november tot en met 5 december had de goedheiligman een tijdelijk hoofdkwartier in Woerden, beschikbaar gesteld door de firma Meurs HRM. Hier was het tijdens deze weken een komen en gaan van pieten die met Sinterklaas op stap gingen om tot in de verre omgeving kinderen blij te maken met een bezoek.

De pieten waren weer goed getraind om allerlei activiteiten met kinderen te doen, bijvoorbeeld gezamenlijk zingen, het instuderen van een pietendans, knutselen met de kinderen, een poppenkastvoorstelling, bij sinterklaas op schoot, met sint en piet op de foto en het uitdelen van cadeaus.

Door de ervaring van SterAllures zijn alle bezoeken tijdig en naar volle tevredenheid van alle opdrachtgevers uitgevoerd. Ook al was het door de storm op 5 december bijna ‘De Sint waait door de bomen’. Met de inkomsten kan SterAllures een deel van de hoge productiekosten van Halleluja! dekken waardoor de toegangskaartjes betaalbaar blijven. De Sint en zijn pieten hebben enorm genoten van alle positieve reacties van kinderen én ouders.

Klik hier voor meer foto's.

Tags:

Uitgelicht
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Nieuws
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
bottom of page