NIEUWS

Bedrijven steunen SterAllures

22/12/2013

De leden van de PR-groep hebben er ook dit jaar weer hard aan gewerkt om sponsoren voor SterAllures te winnen. Het blijkt elk jaar weer lastig, omdat gezien de crisis iedereen blij is zelf z’n hoofd boven water te kunnen houden. Toch hebben we ook dit jaar enkele nieuwe sponsoren die we mogen verwelkomen en ook zijn we erg blij met de vaste sponsoren die ons net als voorgaande jaren met een financiële bijdrage of tegenprestatie steunen. Bij dezen bedanken wij dan ook Drukkerij HaZet, Makay Promotions B.V., Praxis Woerden, Verweij Houttechniek, Freelance Fair B.V., Gierveld-Krone Accountants, Jumbo Supermarkt Stef Bijlsma en Klimaatconcept voor hun sponsoring!

 

Daarnaast stonden al de mooie Beursvloer-deals die we hebben kunnen sluiten met Office Ergonomics en PromoHolland Videoproducties. Bedankt daarvoor! Tot slot hopen wij dat een aantal aangeschreven fondsen ons nog een warm hart zullen toedragen, omdat onze vereniging mede daardoor kan blijven bestaan. Wij gaan er met behulp van eenieders bijdrage weer een mooie voorstelling van maken komend voorjaar!

Please reload

Uitgelicht

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws

January 10, 2016

December 20, 2015

November 17, 2015

October 26, 2015

Please reload

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic

© 2016 - 2017 Musicalvereniging SterAllures Woerden.