NIEUWS

Halleluja!, de nonnen zijn terug in het Klooster

11/02/2014

In Theater Het Klooster zijn meestal geen nonnen of paters te zien, maar daar komt binnenkort verandering in. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 maart a.s. brengt de Woerdense vereniging SterAllures namelijk de musical Halleluja! ten tonele. Het belooft een swingende musical te worden, met vertolkingen van klassiekers als Joyful Joyful, Rescue Me, I Will Follow Him en O Happy Day. Sharon Slachter en Merel van Geest verzorgen dit keer de artistieke begeleiding.

 

Het verhaal begint in een nachtclub, waar zangeres Doloris getuige is van een moord. De politie raadt haar aan tijdelijk onder te duiken op een plek waar de dader haar niet snel zal zoeken... het klooster! Aanvankelijk valt het Doloris niet mee te wennen aan de discipline, orde en tucht van haar nieuwe onderkomen, maar dat verandert wanneer ze gevraagd wordt het nonnenkoor onder haar hoede te nemen. Met geheel nieuwe interpretaties van bekende songs slaagt ze erin de harten van velen te veroveren. De kerk swingt als nooit tevoren! Ondertussen dreigt echter sluiting voor het klooster en de kerk: de crisis heeft ook hier toegeslagen. Een nationale korenwedstrijd met een grote prijzenpot lijkt uitkomst te bieden. Maar is het wel zo verstandig voor Doloris om in de spotlights te staan?

 

 

Kaarten voor Halleluja! à €12,00 zijn te bestellen via de website van theater Het Klooster en www.sterallures.com

Please reload

Uitgelicht

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws

January 10, 2016

December 20, 2015

November 17, 2015

October 26, 2015

Please reload

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic

© 2016 - 2017 Musicalvereniging SterAllures Woerden.