NIEUWS

Bram Versteegen nieuwe zangcoach

10/05/2014

Voor de musical De Vliegende Hollander heeft SterAllures een nieuwe zangcoach aangetrokken: Bram Versteegen. Samen met Sharon Slachter (regisseur-choreograaf) vormt hij het artistieke team voor 2014-2015.

 

Bram heeft eerder met SterAllures gewerkt bij de tweede productie van SterAllures, Interferon. Hij heeft een grote passie voor muziek. Geboren in het Betuwse Gendt in 1977, werkte hij na een opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening een aantal jaren als maatschappelijk werker in de dak- en thuislozenzorg. Door zijn muziekpassie besloot hij zich alsnog te laten scholen als dirigent.

 

Naast diverse opleidingen aan het conservatorium in Hafabra-directie (HArmonie, FAnfare en BRAssband) en klarinet heeft Bram als bijvak Zang gedaan. In 2011 besloot hij zijn zangstudie te vervolgen. Het werkgebied van Bram verschuift de laatste jaren steeds meer richting zang; zo is hij met name actief als koordirigent, zangdocent en is hij als understudy betrokken bij verschillende Joop van den Ende-musicals.

 

We kijken er naar uit om in een hernieuwde kennismaking onze twaalfde musical ‘De Vliegende Hollander’ succesvol met hem te produceren.

Please reload

Uitgelicht

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws

January 10, 2016

December 20, 2015

November 17, 2015

October 26, 2015

Please reload

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic

© 2016 - 2017 Musicalvereniging SterAllures Woerden.