top of page
NIEUWS

Bram Versteegen nieuwe zangcoach

Voor de musical De Vliegende Hollander heeft SterAllures een nieuwe zangcoach aangetrokken: Bram Versteegen. Samen met Sharon Slachter (regisseur-choreograaf) vormt hij het artistieke team voor 2014-2015.

Bram heeft eerder met SterAllures gewerkt bij de tweede productie van SterAllures, Interferon. Hij heeft een grote passie voor muziek. Geboren in het Betuwse Gendt in 1977, werkte hij na een opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening een aantal jaren als maatschappelijk werker in de dak- en thuislozenzorg. Door zijn muziekpassie besloot hij zich alsnog te laten scholen als dirigent.

Naast diverse opleidingen aan het conservatorium in Hafabra-directie (HArmonie, FAnfare en BRAssband) en klarinet heeft Bram als bijvak Zang gedaan. In 2011 besloot hij zijn zangstudie te vervolgen. Het werkgebied van Bram verschuift de laatste jaren steeds meer richting zang; zo is hij met name actief als koordirigent, zangdocent en is hij als understudy betrokken bij verschillende Joop van den Ende-musicals.

We kijken er naar uit om in een hernieuwde kennismaking onze twaalfde musical ‘De Vliegende Hollander’ succesvol met hem te produceren.

Uitgelicht
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Nieuws
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
bottom of page