NIEUWS

Meedoen in de wijk

Op 20 mei a.s. verzorgt SterAllures een bijzondere voorstelling voor alle deelnemers en vrijwilligers van het project “Meedoen in de wijk”. Het wordt een unieke compilatie van hoogtepunten uit tal van musicals die SterAllures in de afgelopen jaren heeft uitgevoerd. Van Halleluja! tot Jack the Ripper. En van Odysseia tot Sneeuwkoningin. Met als titel “Hier in de wijk”.

Meedoen in de Wijk is een actief samenwerkingsverband van een aantal zorginstellingen: Altrecht Talent, Kwintes en Welzijn Woerden. Doel is om mensen met beperkingen de kans te geven zich vrijwillig in te zetten voor wijkbewoners van de Woerdense wijken Molenvliet en het Bomen- en Bloemenkwartier. Arno Groenewegen, eigenaar van Autowinkel Woerden en sponsor van SterAllures, is nauw betrokken bij het initiatief en wil de deelnemers en vrijwilligers in het zonnetje zetten. Hij heeft SterAllures gevraagd hieraan mee te werken.

SterAllures hoopt met deze speciale musical aandacht te krijgen voor de activiteiten die de vereniging ontplooit om de kosten te kunnen dekken en de musicals betaalbaar te houden. Denk daarbij aan mini-musicals voor bedrijven en instellingen, zoals “Hier in de wijk”. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.sterallures.com.

Uitgelicht
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Nieuws
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic