NIEUWS

De Vliegende Hollander komt eraan

08/09/2014

Na de succesvolle uitvoering van Halleluja! is SterAllures weer druk bezig met een nieuwe productie: De Vliegende Hollander. Iedere donderdagavond komen de leden bijeen om onder leiding van regisseur-choreograaf Sharon Slachter en zangcoach Bram Versteegen te repeteren.

 

Begin juli vond de eerste doorloop plaats. Dit biedt de spelers, maar ook de artistieke leiding een impressie van hoe het stuk eruit gaat zien. Spel en zang komen samen, en er wordt ook gewerkt aan de plaatsing in het denkbeeldige decor. De leden proberen zo veel mogelijk te doen zonder boekje – tegenwoordig vaak digitaal op een tablet – maar af en toe spieken wordt in deze fase oogluikend toegestaan.

 

Na een korte zomerstop zijn de repetities in september weer begonnen. Nog iets meer dan zes maanden en dan zet SterAllures deze spetterende musical in de spotlights: op 13 en 14 maart 2015 in Theater Het Klooster te Woerden.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

Please reload

Uitgelicht

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuws

January 10, 2016

December 20, 2015

November 17, 2015

October 26, 2015

Please reload

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic

© 2016 - 2017 Musicalvereniging SterAllures Woerden.