NIEUWS

De Vliegende Hollander komt eraan

repetitieseptember2014.jpg
Na de succesvolle uitvoering van Halleluja! is SterAllures weer druk bezig met een nieuwe productie: De Vliegende Hollander. Iedere donderdagavond komen de leden bijeen om onder leiding van regisseur-choreograaf Sharon Slachter en zangcoach Bram Versteegen te repeteren.

Begin juli vond de eerste doorloop plaats. Dit biedt de spelers, maar ook de artistieke leiding een impressie van hoe het stuk eruit gaat zien. Spel en zang komen samen, en er wordt ook gewerkt aan de plaatsing in het denkbeeldige decor. De leden proberen zo veel mogelijk te doen zonder boekje – tegenwoordig vaak digitaal op een tablet – maar af en toe spieken wordt in deze fase oogluikend toegestaan.

Na een korte zomerstop zijn de repetities in september weer begonnen. Nog iets meer dan zes maanden en dan zet SterAllures deze spetterende musical in de spotlights: op 13 en 14 maart 2015 in Theater Het Klooster te Woerden.

Klik hier voor meer informatie.

Uitgelicht
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Nieuws
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic