NIEUWS

Autowinkel Woerden en Woerdense Courant gaan opnieuw voor goud

sponsorfiat2.jpg
Twee gouden sponsors van de musical Halleluja! hebben inmiddels toegezegd de samenwerking met SterAllures voort te zetten. Beide partijen kiezen opnieuw voor het aantrekkelijke gouden sponsorpakket.

Autowinkel Woerden trok tijdens de voorstellingen van Halleluja! afgelopen maart de aandacht van de bezoekers met een knalgele Fiat 500L. En ook bij de promotie van De Vliegende Hollander zal de samenwerking tussen SterAllures en de autodealer niet onopgemerkt blijven, zo belooft eigenaar Arno Groenewegen.

Dankzij het partnership met de Woerdense Courant zal SterAllures ook dit jaar weer bijna 25.000 huishoudens bereiken met een paginagrote advertentie, inclusief de logo’s van alle gouden en zilveren sponsors. Daarnaast zal de krant ook een artikel wijden aan de voorstellingen die in maart 2015 plaatsvinden.

SterAllures biedt drie aantrekkelijke sponsorpakketten. Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op: sponsoring@sterallures.com.

Uitgelicht
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Nieuws
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic