top of page
NIEUWS

Beursvloer zorgt voor mooie deals

beursvloer2014.jpg
Bij de Beursvloer Woerden 2014 heeft SterAllures weer twee mooie deals gesloten. De samenwerking met Verweij Houttechniek is met een jaar verlengd: het bedrijf biedt SterAllures opslagruimte en krijgt daarvoor een bezoek van Sinterklaas.

Bij de tweede deal zijn drie partijen betrokken. Autowinkel Woerden sponsort SterAllures met een aanzienlijk bedrag en in ruil daarvoor stelt de musicalvereniging een groot aantal kaarten ter beschikking voor de gasten van het Inloophuis Leven met Kanker. Zij worden in maart 2015 getracteerd op een voorstelling van de musical De Vliegende Hollander.

Op de Beursvloer worden maatschappelijke behoeften verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin. Bedrijven, lokale, overheden, serviceclubs, scholen, vrijwilligers en maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer.

Voor meer informatie over de Beurslvoer: www.beursvloerwoerden.nl

Uitgelicht
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Nieuws
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
bottom of page