top of page
NIEUWS

Win een Fiat voor twee weken en vrijkaarten voor de musical

fiatsterallures.jpg
SterAllures organiseert samen met Autowinkel Woerden B.V. een bijzondere win-actie. Zie je onze speciale Fiat 500L ergens staan of rijden? Maak dan een originele foto! De maker van de leukste, gekste of meest opvallende foto mag twee weken rijden in deze blitse auto en wint bovendien twee vrijkaarten voor de musical 'De Vliegende Hollander' op vrijdag 13 maart om 20.15 in Theater Het Klooster in Woerden. Plaats je foto op de Facebook-pagina van SterAllures om mee te dingen naar deze fantastische prijs. Op donderdag 5 maart wordt de winnaar bekend gemaakt!

Uitgelicht
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Nieuws
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
bottom of page