NIEUWS

Vliegende Hollander krijgt volop applaus

De Vliegende Hollander trok het afgelopen weekeinde honderden bezoekers naar Het Klooster in Woerden. Voor Musicalvereniging SterAllures was het alweer de twaalfde productie sinds de oprichting in 2003. Het publiek was alom positief, niet alleen over zang, dans en spel, maar ook over het imposante decor en de mooie kostuums.

EF_SterAllures_DvH_2015-62.jpg

In zijn nawoord bedankte voorzitter Frans de Waal niet alleen de dames van grime en kap, maar ook de vele sponsors die de musical mogelijk hebben gemaakt. Bovendien blikte hij vast vooruit naar de nieuwe productie die in maart 2016 te zien zal zijn: A Hard Day’s Midsummer Night. Deze musical koppelt het werk van William Shakespeare aan de tijdloze hits van The Beatles: een unieke combinatie!

Open avond

Ook dit jaar organiseert SterAllures weer een open repetitieavond om geïnteresseerden de kans te geven geheel vrijblijvend een repetitie in de vorm van een interactieve workshop mee te maken. Zij zijn van harte welkom op 26 maart a.s., vanaf 19.30 uur. Locatie: Willem van Oranjeschool (Goudenregenstraat 2a, Woerden).

Uitgelicht
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Nieuws
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic