NIEUWS

Enthousiaste en betrokken bedrijven gezocht!


SterAllures is op zoek naar enthousiast en betrokken bedrijven in Woerden en omstreken die ons zouden willen sponsoren.

Ieder jaar in maart spelen we een nieuwe voorstelling. Deze voorstelling wordt uiteraard niet zomaar neergezet; daar is veel energie en inzet voor nodig van onze leden. En dat doen we graag! Alle leden zijn, naast het spelen, actief betrokken bij de ontwikkeling van kleding, decor en de promotiematerialen voor het stuk.

Het ontwikkelen van de kleding, decor, promotiematerialen, maar bijvoorbeeld ook het inhuren van ons artistiek team en de zaalhuur dragen kosten met zich mee. Deze kunnen wij voor een groot deel zelf dragen, maar we zijn daarnaast ook op zoek naar bedrijven die ons daarbij willen steunen.

Dat kan met een sponsoring in geld of via het kosteloos of tegen gereduceerd tarief leveren van producten of diensten. Denk bijvoorbeeld aan drukwerk, kleding, attributen en materiaal/gereedschap voor het decor of catering rondom de voorstellingen.

Meer weten? Op onze Sponsorpagina vind je uitgebreide informatie over onze sponsorpakketten of neem gerust contact op met onze pr-coordinator via pr@sterallures.com .

Uitgelicht
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Nieuws
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic