top of page
Sint te huur!

 

Wilt u de Sint op bezoek hebben? Dan biedt SterAllures uitkomst! Wij hebben nauwe contacten met de goedheiligman en zijn trouwe knechten. Ieder jaar zorgen de leden van onze vereniging voor onvergetelijke sinterklaasvieringen. Of het nu gaat om een grootschalige intocht van sinterklaas voor uw winkeliersvereniging, of een wat meer besloten sinterklaasfeest voor uw bedrijf: SterAllures levert ervaren mensen!

 

 

Elk jaar verzorgt SterAllures weer huisbezoeken. De meeste huisbezoeken vinden plaats in het weekend voor en op 5 december. 

Om het voor de Sint en zijn Pieten een beetje overzichtelijk te houden, zijn alleen huisbezoeken in Woerden mogelijk. Voor de Sint met twee Pieten die 30 minuten blijven, betaalt u 50 euro. 

Huisbezoeken

 

 

Zowel bij intochten als sinterklaasvieringen leveren we maatwerk. In een voorgesprek zullen we bepalen hoe we uw wensen en voorkeuren kunnen vertalen naar een programma. Mogelijke onderdelen zijn bijvoorbeeld gezamenlijk zingen, het instuderen van een pietendans, knutselen met de kinderen, een poppenkastvoorstelling, bij sinterklaas op schoot, met sint en piet op de foto en het uitdelen van cadeaus. Ook een bijzondere of spannende aankomst van de goedheiligman behoort tot de mogelijkheden.

Mogelijkheden

 

 

Omdat er altijd sprake is van maatwerk, hanteert SterAllures geen vaste tarieven. Ter indicatie: voor een sinterklaas met twee pieten betaalt u 275 euro voor 1 uur. Voor sponsoren van onze vereniging gelden kortingen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ons werkgebied is de regio Woerden. Aangezien de sint en zijn pieten doordeweeks overdag andere verplichtingen hebben, zijn ze van maandag t/m vrijdag in de avonden en op zaterdag en zondag de gehele dag te boeken.

 

 

Voor aanvragen kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Aanvragen

Uw bericht is succesvol verstuurd

bottom of page