top of page
Legally Blonde (2024)

"Betreed de sprankelende wereld van de theaterproductie 'Legally Blonde',  van Sterallures in het prachtige Klooster in Woerden! Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol glitter, glamour en girl power.

Deze bruisende musical,  vertelt het verhaal van Elle Woods, een schijnbaar oppervlakkige blondine met een hart van goud. Wanneer Elle besluit Harvard Law School binnen te stormen om de liefde van haar leven terug te winnen, ontdekt ze dat er meer in haar zit dan roze outfits en glitterige accessoires. Ze bewijst dat je nooit moet oordelen op basis van uiterlijk en dat intelligentie en vastberadenheid de sleutels zijn tot succes.

 

 

Mis deze kans niet om de magie van 'Legally Blonde' te ervaren, live op het podium van Sterallures in het Klooster in Woerden. Het is de perfecte gelegenheid voor een avondje uit met vrienden en familie. Dus trek je roze outfit aan en kom lachen, dansen en juichen terwijl Elle Woods de wereld laat zien wat ze waard is!

Sluit je aan bij ons voor een onvergetelijke reis vol plezier en inspiratie. 'Legally Blonde' bij Sterallures in het Klooster in Woerden, waar dromen uitkomen en girl power zegeviert!"

Legally Blonde is op 15, 16 en 17 maart te zien in Theater: Het Klooster!

https://www.kloosterwoerden.nl/theater-lvp/

Legally blond posterdefinitief.jpg

Artistiek team

Headshot Jennie.png

Jennie Hidding
Regie

WhatsApp Image 2023-11-04 at 15.40_edited.jpg

Melissa van Hengstum
Choreograaf

Suzanne de Jong
Zangcoach

bottom of page