top of page
OVER ONS

SterAllures is een leuke, gezellige en actieve Woerdense vereniging die ieder jaar een spetterende musical op de planken brengt. SterAllures bestaat dankzij mensen met lef: gewone mensen die hard willen werken om iets goeds te bereiken; die initiatieven durven te nemen, niet om beroemd te worden, maar uit liefhebberij: amateurs in de positieve zin van het woord.

SterAllures wil musicals op de planken brengen die een breed publiek aanspreken en vergelijkbaar zijn met professionele producties. We streven naar een kwalitatief hoogwaardig, maar laagdrempelig cultureel product. We zijn een ambitieuze vereniging met actieve en betrokken leden.

Musicalvereniging SterAllures is opgericht in mei 2003. Na het volgen van een musicalcursus aan Kunstencentrum Het Klooster te Woerden besloot een aantal deelnemers een musicalvereniging in het leven te roepen. Sinds 2003 heeft SterAllures diverse producties opgevoerd: Mozaïek, Interferon, Boogie Woogie Bugle Girls, De Piratendames van Kapitein Bree, The Winner Takes it All, Moordmeiden, Jack the Ripper, De betovering van Belle en het Beest, Odysseia, De Reizen van Odysseus, Sneeuwkoningin, Halleluja!, De Vliegende Hollander, Midzomernachtsdroom, De Klokkenluider van de Notre Dame, The Wiz en Anastasia. Momenteel wordt hard gerepeteerd aan de musical Legally Blonde. De musicals worden sinds 2007 opgevoerd in Theater Het Klooster te Woerden.

Ieder jaar verzorgt SterAllures vijf voorstellingen voor betalend publiek in Theater Het Klooster. Op dit moment zijn we hard aan het repeteren voor Legally Blonde. De voorstellingen trekken vaak volle zalen en zorgen voor aandacht in de lokale media. Het hele jaar werken de leden en vrijwilligers om dit resultaat te bereiken. Iedere week wordt gerepeteerd onder leiding van een artistiek team: een regisseur, een choreograaf en een zangcoach. Daarnaast zijn de leden actief in diverse werkgroepen: onder meer voor het bouwen van het decor en het ontwerpen en het vervaardigen van de kostuums. 

bottom of page