top of page
Sint en Piet op bezoek?!?
musicalvereniging SterAllures Woerden
regelt het voor u!
Bedrijfs-, school- en huisbezoeken

We hebben ruime ervaring en zorgen ervoor dat er een goed op elkaar ingespeeld team naar u toe komt. Wilt u een rustige aanpak? Dat kan! Liever wat meer gekkigheid? Dat kan ook! We vullen het bezoek helemaal naar uw wensen in.

De actualiteit van het Sinterklaas-journaal wordt vanzelfsprekend meegenomen in de communicatie naar de kinderen toe. En wilt u specifieke informatie naar voren laten komen…het staat straks allemaal in het Grote Boek! 😊 Want van tevoren nemen wij contact met u op om inhoudelijke informatie en speciale wensen te noteren en daarna ontvangt u een bevestiging per email.

Bedrijven

Op 18 en 25 november en 2 december staan de bedrijven op Sint’s agenda. Er zijn nu nog diverse tijdsslots beschikbaar. We kunnen het bezoek completeren met een extra verhaallijn, het instuderen van een dansje voordat sinterklaas binnenkomt etc. etc. In overleg met u laten we onze creativiteit de vrije loop!

School

Natuurlijk wordt de Sint heel blij van een ontvangst op school om zijn èchte verjaardag op 5 december extra luister bij te zetten! Een liedje, een dansje: Sint laat zich graag verrassen tijdens zijn bezoek aan de klassen!

Sinterklaas2023_edited.jpg
Huisbezoeken

In een intieme sfeer gezellig met uw (klein)kinderen te babbelen over hun zwemdiploma, het nieuwe broertje of zusje, de lieve juf op school en niet te vergeten de tand die er gisteren uit ging… Er is altijd genoeg te vertellen. Sint en z’n roetveegpieten bezoeken gezinnen in de regio Woerden op 25 november en op 2-3-4-5 december.

De bijdrage aan onze verenigingskas
  • Sinterklaas en één roetveegpiet: € 60 voor 20 minuten

  • Twee roetveegpieten: € 50 voor 20 minuten

In nader overleg zijn varianten hiervan natuurlijk ook mogelijk.

Natuurlijk hebben wij voor ieder kind een bekertje strooigoed bij ons!

U begrijpt…de agenda loopt vol. Als u verzekerd wilt zijn van een bezoekje, laat dat dan z.s.m. weten via sinterklaas@sterallures.com en de Regelpiet neemt contact met u op.

bottom of page