Sinterklaas nu ook op huisbezoek!

Sint en Piet bedrijfs- en huisbezoeken

Namens Sint en z’n roetveegpieten mogen wij, musicalvereniging SterAllures, de agenda van de Goedheiligman beheren en hebben we een planning kunnen maken voor alle huis- en bedrijfsbezoeken in en rondom Woerden. 

De data waarop Sinterklaas vooralsnog bedrijven gaat bezoeken, zijn de zaterdagen 20 november, 27 november en 4 december. Uiteraard kunnen we in overleg kijken naar andere data. 

Er zijn al wat contacten met bedrijven gelegd. We hebben gemerkt dat veel bedrijven enthousiast reageerden, maar zich toch nog even wilden beraden en daarbij best nog wat informatie konden gebruiken, met de coronasituatie in het achterhoofd.

Op 14 oktober nemen we opnieuw contact op om te kijken of we een sinterklaasfeest met elkaar kunnen organiseren. Hoe wilt u dat het feest eruit gaat zien? We hebben verschillende mogelijkheden en kunnen die aan u voorleggen. Bijna niets is te gek!

Daarna maken we een draaiboek en na uw akkoord bespreken we dat met onze spelers. Ondanks dat het een logistieke onderneming is om alle bezoekjes en verzoekjes correct te plannen, we weten zeker: dat komt helemaal goed!

Sinterklaas en twee pieten komen natuurlijk ook graag bij u thuis (ook op andere dagen eind november/begin december), om in intieme sfeer gezellig met uw (klein)kinderen te babbelen over hun zwemdiploma, het nieuwe broertje of zusje, de lieve juf op school en niet te vergeten de tand die er gisteren uit ging.

U kunt ons beste bereiken via het emailadres sinterklaas@sterallures.com

en u krijgt per omgaande bericht.

Het Sinterklaasfeest is een feestje voor iedereen, zowel voor uw personeelsleden als voor u en uw gezin, maar niet minder voor de leden van SterAllures!

Misschien zien we elkaar?

77024043_2628241513924791_8121918894882422784_n_edited.jpg