top of page
Oliver in New York (2023)
 ​

Na het succes van Ja Zuster Nee Zuster in september 2021 is SterAllures begonnen aan een nieuwe productie, waarmee we tevens ons 20-jarig bestaan vieren: Oliver in New York! Het uitgangspunt van deze familiemusical is het beroemde boek Oliver Twist van Charles Dickens. Maar verder is het een eigen en eigentijds verhaal, waarin liefde en muziek de boventoon voeren en wanhoop en hoop elkaar afwisselen.

 

Inmiddels zijn de rollen verdeeld en zijn we vol enthousiasme aan het repeteren onder leiding van ons artistiek team, bestaande uit Jennie Hidding (regisseur), Suzanne de Jong (muzikaal leider), Caty Wijmans (choreograaf) en Melissa van Hengstum (regie-assistent). Ook onze commissies zijn al hard aan het werk om o.a. het decor, de kostuums en de PR tot een succes te maken. En zelfs de Sintcommissie is al begonnen met de voorbereidingen voor de huis- en bedrijfsbezoeken in december.

 

Vindt Oliver zijn ouders terug? Op 24, 25 en 26 maart 2023 krijgt u het antwoord op deze vraag. Op deze dagen zetten wij Oliver in New York zoals vanouds op de planken van theater Het Klooster in Woerden. Noteer deze data voor onze jubileumvoorstelling dus alvast in uw agenda!

© 2016 - 2017 Musicalvereniging SterAllures Woerden.


 

Oliver in newyork (1)_edited.png
Caty.jpg
Headshot Jennie.png

Artistiek team

 

 

                               

 

 Jennie Hidding

                                 Regie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caty Wijmans

                                 Choreografie/

danscoach

Suzanne de Jong

                                 Zangcoach

 

 

 

                                              

                                    

 

bottom of page