top of page
Oliver in New York (2023)
 ​

Na het succes van Ja Zuster Nee Zuster in september 2021 is SterAllures begonnen aan een nieuwe productie, waarmee we tevens ons 20-jarig bestaan vieren: Oliver in New York! Het uitgangspunt van deze familiemusical is het beroemde boek Oliver Twist van Charles Dickens. Maar verder is het een eigen en eigentijds verhaal, waarin liefde en muziek de boventoon voeren en wanhoop en hoop elkaar afwisselen.

 

Inmiddels zijn de rollen verdeeld en zijn we vol enthousiasme aan het repeteren onder leiding van ons artistiek team, bestaande uit Jennie Hidding (regisseur), Suzanne de Jong (muzikaal leider), Caty Wijmans (choreograaf) en Melissa van Hengstum (regie-assistent). Ook onze commissies zijn al hard aan het werk om o.a. het decor, de kostuums en de PR tot een succes te maken. En zelfs de Sintcommissie is al begonnen met de voorbereidingen voor de huis- en bedrijfsbezoeken in december.

 

Vindt Oliver zijn ouders terug? Op 24, 25 en 26 maart 2023 krijgt u het antwoord op deze vraag. Op deze dagen zetten wij Oliver in New York zoals vanouds op de planken van theater Het Klooster in Woerden. Noteer deze data voor onze jubileumvoorstelling dus alvast in uw agenda!

Oliver in newyork (1)_edited.png

Artistiek team

Caty.jpg

Caty Wijmans
Choreograaf

Headshot Jennie.png

Jennie Hidding
Regie

WhatsApp Image 2023-11-04 at 15.40_edited.jpg

Melissa van Hengstum
Regie-Assistent

Suzanne de Jong
Zangcoach

bottom of page