BOEK ONS

Wilt u de Sint op bezoek hebben? Dan biedt SterAllures uitkomst! Wij hebben nauwe contacten met de goedheiligman en zijn trouwe knechten. Ieder jaar zorgen de leden van onze vereniging voor onvergetelijke Sinterklaasvieringen. Of het nu gaat om een grootschalige intocht van Sinterklaas voor uw winkeliersvereniging, of een wat meer besloten sinterklaasfeest voor uw bedrijf: SterAllures levert ervaren mensen!

In 2019 verzorgt SterAllures weer huisbezoeken. U kunt een huisbezoek aanvragen voor: 

zaterdag 23 november

zondag 24 november

zaterdag 30 november

zondag 1 december

donderdag 5 december

Andere dagen in overleg en mogelijk bij voldoende aanvragen. 

Om het voor de Sint en zijn Pieten een beetje overzichtelijk te houden, zijn alleen huisbezoeken in Woerden mogelijk. Voor de Sint met twee Pieten die ongeveer 25 minuten blijven, betaalt u 50 euro. 

Zowel bij intochten als Sinterklaasvieringen leveren we maatwerk. In een voorgesprek zullen we bepalen hoe we uw wensen en voorkeuren kunnen vertalen naar een programma. Mogelijke onderdelen zijn bijvoorbeeld gezamenlijk zingen, het instuderen van een pietendans, knutselen met de kinderen, een poppenkastvoorstelling, bij sinterklaas op schoot, met Sint en Piet op de foto en het uitdelen van cadeaus. Ook een bijzondere of spannende aankomst van de goedheiligman behoort tot de mogelijkheden.

TARIEVEN

Omdat er altijd sprake is van maatwerk, hanteert SterAllures geen vaste tarieven. Ter indicatie: voor een Sinterklaas met twee Pieten op uw bedrijf betaalt u 300 euro voor 1 uur. Voor sponsoren van onze vereniging gelden kortingen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ons werkgebied is de regio Woerden. Aangezien de Sint en zijn Pieten doordeweeks overdag andere verplichtingen hebben, zijn ze van maandag t/m vrijdag in de avonden en op zaterdag en zondag de gehele dag te boeken.

Voor aanvragen kunt u onderstaand formulier gebruiken.

© 2016 - 2017 Musicalvereniging SterAllures Woerden.