top of page
ZWART IJS (2025)

 

Ontsnap naar een Wereld van Magie en Mysterie met de musical Zwart IJs! Stap in de betoverende wereld van theater met TWEE spectaculaire producties, die zowel jong als oud zullen betoveren: 

ZWART

Stap in het hilarische en hartverwarmende verhaal over je favoriete excentrieke familie 'The Addams Family', waarin de geliefde karakters Gomez, Morticia, Wednesday, Pugsley, Fester en anderen worden weer tot leven worden gebracht.

Geniet van de unieke mix van humor, muziek en een beetje griezeligheid als de familie te maken krijgt met onverwachte wendingen en aandoenlijke momenten.

Deze musical is een feest voor alle leeftijden en zal je laten lachen en meeslepen met haar charmante en bizarre personages.

IJS

Beleef na de pauze de magische wereld van Arendelle. Laat je meevoeren door de onvergetelijke muziek, de schitterende kostuums en het meeslepende verhaal van Elsa, Anna en hun vrienden. Zie hoe Elsa haar krachten leert omarmen en hoe de band tussen zussen sterker is dan welke vloek ook.

'IJs' is een visueel en muzikaal spektakel dat je hart zal verwarmen en je verbeelding zal prikkelen. Dit tijdloze verhaal over liefde, moed en het vinden van je ware zelf is een absolute must-see voor het hele gezin.

 

Mis deze unieke kans niet om twee van de meest geliefde verhalen live op het toneel te zien!

Reserveer nu je tickets voor de mooiste plaatsen!

Artistiek team

Hans van Gelderen
Regie

Melany van Veen
Choreograaf

Suzanne de Jong
Zangcoach

Poster T.1 (1).jpg
bottom of page